Silvia Riba ens explica el seu canvi

5 11 2009

 Quan em van demanar de fer un petit escrit per la web, vaig pensar que podia ser la oportunitat per expressar-vos tot el que ha significat per mi estar en un club com aquest.  Des de que vaig començar en aquest esport he estat al C.A.Vic, podríem dir que aquí m’he format com atleta i segurament també com a persona. Fins ara, mai havia considerat la opció de marxar però com ja sabreu, aquest temporada he fitxat per l’ISS Hospitalet. Crec que aquesta pot ser una oportunitat per millorar en la meva carrera esportiva. Tot i així, voldria recalcar que per mi aquest sempre serà el meu club encara que corri amb uns altres colors. No ha estat una decisió fàcil i voldria que s’entengués, perquè valoro moltíssim tot el suport que he rebut durant tots aquests anys a Vic. Per això, vull donar les gràcies a tothom i dir-vos que m’agradaria molt, en un futur, poder tornar a defensar els colors del nostre club.  

Silvia Riba

Silvia Riba Final


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: