Nova Lliga Comarcal de Cros Escolar

4 11 2009

Lliga Comarcal de Cros Escolar

El proper diumenge, dia 8 de novembre s’inicia una iniciativa del Club Atlètic Vic i el Consell Esportiu d’Osona, de forma conjunta amb els diferents clubs atlètics i altres entitats interessades en el foment de la pràctica del cros en edat escolar, la 1ª Lliga Comarcal de Cros Escolar.

Calldetenes cros sortidaAquesta Lliga està aprovada per la Federació Catalana d’Atletisme i està formada per 9 curses de camp a través. Aquestes dates són les següents:

8 de novembre Calldetenes, 15 de novembre Olost, 13 de desembre Prats de Lluçanès, 17 de gener Vic, 7 de febrer Sant Boi de Lluçanès, 21 de febrer Tona, 28 de febrer Torelló, 7 de març Sant Julià i 14 de març Folgueroles.

Els nens i nenes que vulguin participar en aquesta Lliga Comarcal amb un preu de 3 euros per tota la Lliga, a part de la Llicència esportiva corresponent a la temporada 2009‐10.

Les categories seran les oficials de la Federació Catalana d’Atletisme i agafarà des de Prebenjamí, any 2003‐04, fins a Cadet, any 1995‐1996.

Hi haurà una classificació final per categories i s’agafaran els 5 millors resultats de cada esportista. Les classificacions s’aniran penjant a la web del CAVic
(www.cavic.cat) i a la del Consell Esportiu d’Osona (www.ceosona.com

informa: C.A. Vic


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: