Pujada i Baixada de Guanta 09

2 11 2009

24a Pujada i Baixada de Guanta               

Jaume Domingo i Isabel Olivan guanyen a Sentmenat

S’ha celebrat a Sentmenat la 24º edició de la Pujada i Baixada de Guanta a Sentmenat, amb un total de 687 atletes dels quals 80 dones.

sentmenat2Es tracta d’una cursa de muntanya consolidada ja en el calendari d’aquestes carreres a la zona del Vallès i de la resta de Catalunya. Una prova organitzada pel Club Atlètic Sentmenat i l’Ajuntament del poble, es caracteritza pel seu recorregut de 12’3 km i passa per punts d’interès arquitectònic com el Castell de Sentmenat i per diferents barris del municipi.

A les 10 del matí es va donar sortida a la 24º edició de la prova a la Plaça de la Vila, punt en el que també es va veure arribar als corredors. També es van organitzar curses infantils de 2 i 0’55 km.

Els guanyadors de la jornada van ser l’atleta del Califòrnia Sports Jaume Domingo, seguit de David Pont de l’Aire Sports i de Vicenç Sellarés del Califòrnia Sports. Cal destacar la 4º posició de l’atleta del CAVic Francesc Marsol.

 Trobareu crònica sencera a corrercorrer.com


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: