Meb Keflezighi guanya la Marató de New York

2 11 2009

La Etíop Derartu Tulu aconsegueix la seva tercera victòria a la Marató de Nova York.

L’etíop Derartu Tulu, Dues vegades campiona olímpica de 10 mil metres i tres vegades campiona mundial de cross, ha assolit aquest cap de setmana la seva tercera victòria a la Marató de Nova York.

keflezighiTulu, de 37 anys, es va imposar a la Russa Ludmila Petrova amb un temps de 2h: 28’52. Petrova va entrar en 2h: 29’00 i a la francesa Christelle Daunay amb 2h: 29’16 “. Deixant així fora del pòdium a la gran favorita, la Britànica Paula Radcliffe, Que no va poder aconseguir el seu quart triomf en la cursa de la Gran Poma, una cosa que cap dona havia aconseguit des de la noruega Grete Waitz fa ja 27 anys.

Radcliffe, Guanyadora en vuit de les deu maratons on havia corregut, només havia fallat en els Jocs Olímpics d’Atenes 04 i Pequín 08, va acusar una tendinitis a la part interior del genoll, i va entrar en quarta posició amb uns discrets 2h: 29’27 “a més de 14 minuts del seu actual rècord mundial, després de despenjar-se del lideratge de la prova en el km.35.

En l’apartat masculí, Meb Keflezighi, D’origen eritreu i subcampió olímpic a Atenes-2004, Va fer que els Estats Units guanyés el seu primer èxit després de 27 anys, des que el mític Cubà-Nord-Americà Alberto Salazar ho fes per tercera i última vegada el 1982. Després de Salazar Estats Units només tenia quatre segons llocs: Ken Martin el 1989, Bob Kempainen el 1993 i Meb Keflezighi el 2004 i 2005.

 Trobareu la crònica sencera a corrercorrer.com

Victor


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: