Cros d’Olot inicia la temporada Catalana

29 10 2009

Cros Català Diumenge 1 Comença la Temporada          

COMENÇA LA TEMPORADA CATALANA DE CROS

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada catalana de cros 2009-2010 amb la celebració el diumenge 1 de novembre del Cros d’Olot, que aquesta any arriba a la catorzena edició. El calendari català de camp a través està ple de bones ofertes atlètiques amb més d’una trentena de festivals atlètics distribuïts per tot el territori català.

cros2010La temporada té com a culminació, en l’àmbit català, el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs que se celebrarà el proper 24 de gener a Mataró coincidint amb la quarantena edició del Cros Ciutat de Mataró. El Campionat de Catalunya de Cros Curt per Clubs aquesta temporada se celebrarà conjuntament amb el Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs Júnior i Juvenil a Canovelles el proper 7 de febrer. El Campionat de Catalunya Individual i Clubs de Veterans se celebrarà el proper 31 de gener a Sabadell, coincidint amb el Cros de Sant Sebastià.

Com sempre els campionats autonòmics serveixen també per a confeccionar els atletes i els clubs que participaran en els diferents Campionats d’Espanya de cros.

A nivell estatal, hem de destacar el Campionat d’Espanya de Cros, que aquesta temporada se celebrarà a La Corunya el proper 14 de març, i el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs, que es realitzarà el 21 de febrer en seu encara per designar.

A nivell internacional, la cita més important de la temporada és el Campionat del Món que se celebrarà el 28 de març a Bydgoszcz (Polònia). Però abans tenim el Campionat d’Europa que es realitzarà a Dublín (Irlanda) el proper 13 de desembre.

Trobareu tota la informació: calendari i organitzadors, a corrercorrer.com

 

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: