La Cursa dels Nassos obre inscripcions

28 10 2009

Cursa dels Nassos

El proper 31 de desembre, la Cursa dels Nassos-Sant Silvestre de Barcelona-Gran Premi Ibercaja, tornarà a acomiadar l’any de la manera més esportiva possible. A les 17.30 hores, milers de corredors i corredores sortiran al carrer per vèncer el fred hivernal i córrer els 10 quilòmetres reglamentaris d’aquesta onzena edició de la prova.

pinochoQui no vulgui perdre’s l’oportunitat de participar en aquesta nova edició, cal tenir en compte que ja pot tramitar  la inscripció, des d’avui i fins el 27 de desembre a les 24 hores, a través d’Internet.

La inscripció és obligatòria si es vol participar a la prova i optar a la classificació final. El cost de la inscripció és de 12 euros. Si el participants no compten amb un xip groc de propietat, l’organització en posa un a disposició dels participants, d’un sol ús i al preu de 3 euros. Les inscripcions en la modalitat presencial no començaran fins al 4 de novembre.

La Cursa està oberta a homes i dones. No obstant, l’edat mínima per a participar-hi és 16 anys.

Tota la informació sobre la prova atlètica la trobaràs en la web: http://www.bcn.cat/cursanassos/ca/index.html


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: