Cursa de la dona

28 10 2009

Sempre he cregut que la cursa de la dona té una doble finalitat benèfica. Part dels fons recaptats en la inscripció són destinats a la investigació sobre el càncer de mama, però per un altre costat és una cursa en la què s’apunten moltes dones que no participen en cap altre esdeveniment esportiu. He experimentat en la meva pròpia pell que és relativament fàcil convèncer a la gent que ens envolta de participar-hi. La causa contra el càncer de mama s’ho val, “només” són 5 quilòmetres, hi ha molta gent que la fa a peu, així que per molt malament que ho facis mai quedaràs de les últimes i per sobre de tot, aquesta cursa te un no se què que enganxa.

Ara només ens cal convèncer a aquestes noies que corren un cop l’any que ho facin durant tot l’any.

Isàvena Opisso

cursa dona 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cursa dona 2


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: