Com Cuidar la Salut Quan fem esport – Ponència Dr. Pruna

16 10 2009

La empresa FORMEM, Organitza una xerrada a càrrec del Dr. Pruna

Dimecres 18 de Novembre de 2009 a les 19:30

formem PrunaL’exercici és un element bàsic per a la vida diària. La pràctica regular d’activitat física té efectes beneficiosos per a la salut tant físicament com mentalment i socialment.  I si a la pràctica de l’esport li afegim una alimentació sana, saludable i equilibrada, els resultats son encara més beneficiosos.  No obstant això, cada persona ha d’adaptar-se a les activitats més adequades i ha de ser conscient que no tots els esports són adients al seu cos. 

En aquest sentit a FORMEM estem organitzant una xerrada a càrrec del Dr. Ricard Pruna, Metge Especialista en Medicina Esportiva i Responsable Mèdic del 1er equip de futbol del F.C.Barcelona que parlarà de “Com cuidar la salut quan fem esport” i ens parlarà de manera molt planera i de caire general dels òrgans, dels músculs, els tendons, l’alimentació, la hidratació, les vitamines i el rendiment físic, entre altres. La xerrada està oberta a tothom que tingui un interès tant personal com professional del món de l’esport i la salut.

Tenint en compte que vosaltres sou un referent en el món de l’esport, us fem arribar la inscripció a la ponència que tindrà lloc el proper dimecres 18 de Novembre a les 19.30h

Inscripcions: http://www.formem.net/detall_noticia.php?id=27

Des de FORMEM, ens han fet arribar unes inscripcions gratuïtes per als associats a Oson@ corre, qui hi estigui interessat en assistir-hi, feu-ho saber de seguida, ja que s’atorgaran per rigorós ordre de demanda.

Victor


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: