Kilian Jornet a corrercorrer.com

9 10 2009

Kilian Jornet La futura llegenda de la muntanya   

kilianjornetFins a aquest moment, tots els reportatges que hem a corrercorrer.com  han estat d’ex-atletes, alguns d’ells ja han passat a millor vida per la seva avançada edat. La majoria d’ells fondistes o mig fondistes d’asfalt, pista o cros. Però aquesta vegada anem a trencar amb tota aquesta descripció.

Avui em ve molt de gust parlar-vos d’un atleta amb unes capacitats tant físiques com psíquiques fora del normal, no està retirat i l’asfalt no crec que vulgui ni olorar-lo… És gairebé un nen encara, però fa anys que comencem a sentir el seu nom i, sens dubte, els seus rècords ja formen part de la jove història de les curses de muntanya.

No us perdeu el reportatge que l’Anna Comet ha fet sobre Kilian Jornet a corrercorrer.com

 


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: