Jordi Godayol Entrevista a corrercorrer.com

8 10 2009

ENTREVISTEM AL DIRECTOR DE LA CURSA DE L’OLLA DE NÚRIA

Jordi Godayol, “Gudi”

En "Gudi"

En "Gudi"

Avui a corrercorrer.com, hem penjat una entrevista que l’Anna comet li ha fet a Jordi Godayol.

En Jordi Godayol, conegut per molts com a “Gudi”, és un dels Directors de la Clàssica a l’Olla de la Vall de Núria. En Gudi és un gran amant i practicant de la muntanya, tant a nivell competitiu com en la vessant més alpinística. Va néixer l’any 1976 a Vic i ara viu a Santa Eugènia de Berga. Es va iniciar a la muntanya entre els 14 i 15 anys. En competició ha provat moltes de les modalitats de muntanya, des de curses de muntanya, orientació, btt, esquí de muntanya i, sobretot, raids d’aventura.

 Als 17 anys es va iniciar a l’alpinisme amb ascensions als Alps, al Shisha Pangma el 2004; també havia fet estades amb el grup de joves alpinistes de la FEEC. Ha practicat barrancs, escalada amb gel i ha viatjat amb btt pel Marroc o el Brasil.

 Destaco de Jordi Godayol, que per mi està considerat un dels esportistes d’elit de la nostra comarca, ja que pujar al Shisha Pangma, uns dels preuats i exigents  vuit mils (8.027 m.) no és pas poca cosa.

Shisha Pangma

Shisha Pangma

Sisha Pagma (o també Xixabangma o Gosaithan que vol dir “trono de los Dioses” en hindi) és una de les grans crestes de l’Himàlaia, a la zona Tibetana que pertany a la Xina al nord de Katmandú. I en “Gudi” hi ha pujat fins a d’alt de tot.

Veiem que ens diu en “Gudi” sobre l’Olla de Núria a corrercorrer.com

Victor


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
A %d bloguers els agrada això: