Agata Nogué i Javier Delgado Guanyen la II Cursa de la Guilla

31 08 2009

L’atleta Folguerolenca Agata Nogué ha tornat al primer plànol atlètic al guanyar a la seva pròpia població (Folgueroles) la 2ª edició de la Cursa de la Guilla en categoria femenina. En categoria Masculina el guanyador ha estat l’atleta Javier Delgado, qui s’ha imposat amb un temps de 2h18’29” a Ferran Sarri que ha arribat a 4’35”, i en tercera posició ha arribat en Martí Quer a 5’56”.

Àgata Nogué qui havia estat una de les grans atletes fondistes nacionals, ha corregut aquest cap de setmana a Folgueroles i sembla que li ha anat força be, l’Àgata no ha oblidat la seva forma àgil de córrer i ha completat el recorregut en un temps de 2h.51’15” quedant en la 24ena posició de la general, i completant així els 25 kms del recorregut. En segona posició ha entrat Maria Montanyans a 1’47” i tercera Gemma Cabanes amb un temps de 2h56’23”.

La sortida es va donar a les 8:30 del matí a la Plaça Jacint Verdaguer de Folgueroles, el recorregut era de 25 kms i 1.100 mts de desnivell positiu i a on el punt més alt era el salt de la Minyona, punt molt emblemàtic i autèntic mirador de les Guilleries.

El recorregut de cursa de 25 kms passava per la Font Trobada, Poblat Ibèric de Puig-Castellet, el Gorg de Llitons, Sant Llorenç, Castell Bernat, Singles de Vilanova de Sau, Salt de la Minyona, Puig Castellar i Folgueroles. La distancià era de 25 Km. Amb un desnivell de 1100 m en + i 1100 m en el punt mes alt ha estat el Salt de la Minyona amb 858 m i el punt mes baix la població de Folgueroles amb 560 m. El temps màxim per fer el recorregut era de 5 hores, però no ha calgut arribar tant enllà ja que el nivell atlètic era força alt.

Paral•lelament i per primera vegada s’ha fet també una cursa de 10 kms a on es va imposar Pere Herms amb un temps de 49:38 a Marc Fontanals que ha arribat en 51:31 i tercer en Joan Colomer amb 52:47 qui tonem a veure feliçment fent curses de Muntanya després de un temps apartat de la competició. En categoria Femenina 1ª ha estat Ester Bau amb 1h01.50 seguida de Carme Muntal amb 1h:06.10 i de Mercè Badrenas amb 1h07’14.

Al finalitzar les curses es va fer la entrega de premis, hi va haver una samarreta tècnica com a obsequi i record de la cursa, sorteig de material esportiu i una suculenta botifarrada que va deixar a tothom ben satisfet, la cursa va estar molt ben organitzada pels l’Associació Esportiva Diedre

Felicitats Marc i companys de l’Organització.

Victor

 La guilla2


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: