Urbecros de Tona, Cesc Marsol i Mari Gómez guanyadors

3 08 2009

Aquest passat dissabte 1 d’Agost s’ha disputat a la bonica vila de Tona, la XXXena edició de l’Urbecros. Una bona colla de corredors i aficionats s’han aplegat a la plaça del poble per celebrar aquesta trentena edició que és una clàssica dins de les curses Populars estiuenques.

Hi ha hagut curses per a totes les categories. I L’expectació ha estat molt gran. Culminant amb la última la dels sèniors a on El garriguenc Cesc marsol, atleta en les files del Club Atlètic Vic s’ha imposat amb autoritat, tot i la resistència del corredor Pere Herms de El Surell, qui als inicis de la cursa ha imposat un ritme realment alt. Ha completat el podi l’atleta del club a 4 el km Eulógio Garcia.

En Categoria femenina la atleta local Mari Gómez, Ha sabut imposar la seva veterania a la cursa, i ha pogut distanciar a la atleta de Canovelles Anita Pineda i a Montse Cuevas de Sant Joan de les Abadesses. La participació ha estat de 125 atletes en les diverses curses de l´Urbecros i de 111 atletes en el Trofeu Vila de Tona. Des de l´Associació Atlètica de Tona, entitat organitzadora de la cursa a través del seu secretari Josep Mª Baulenas han manifestat que estem mol contents d’haver tingut aquesta nombrosa participació i esperem poder continuar organitzant-ne moltes més.

 RESULTATS

Sènior Masculí

1 Francesc Marsol C.A. Vic 14:31

2 Pere Herms El Surell 14:51

3 Eulógio Garcia Club 4 el Km 14:58

4 Raúl Moreno Terrassa 15:04

 5 Xavi Sánchez C.A. Malgrat 15:08

 6 Miquel Maza C.A. Vic 15:19

 7 Roman Adalid Malgrat 15:25

8 Francesc Sorroche Barcelona 15:30

9 Victor Vilalta C.A.Vic 15:32

10 Mustafà El Monagir C.A. Canovelles 15:32

 Sènior Femení

1 Mari Gómez A.A. Tona 20:26

2 Anita Pineda Canovelles 20:52

3 Montse Cuevas Sant Joan Abadeses 21:22

4 Mari Marquez C.A. Vic 21:48

5 Arantxa Bozal Diago Barcelona 22:24

Informa corrercorrer.com

Victor

Preparats per la sortida

Preparats per la sortida


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: