Atletes d’ultra distància

28 07 2009

Aquest dijous, a “Temps d’aventura”, us presentarem una raça d’esportistes que semblen vinguts d’un altre planeta. La seva raó de ser: posar el cos al límit. Són els atletes d’ultra distància. Gent capaç de córrer 300 quilòmetres per la neu a Alaska… de participar en una cursa d’una setmana al desert de Namíbia… de completar en dues setmanes deu “ironmans” en una… o de fer 200 quilòmetres “non stop” pel Sàhara, corrent nit i dia… Són algunes de les “bogeries” dels protagonistes del pròxim “Temps d’aventura”.

I aquests superatletes són: Carles Ochoa, de Mollet del Vallès, capaç de competir durant 13 dies en un Deca Ironman (38 quilòmetres nedant; 1.800 en bicicleta i 420 corrent); Salvador Ribot, de Santa Cristina d’Aro, que va participar en la Yukon Arctic Ultra, 480 quilòmetres entre Alaska i el Canadà, a 40 graus sota zero; Jaume Tolosa, de Roda de Ter, habitual de les curses pel desert, com la Marató de Sables o la Libyan Challenge; Xesc Terés, de Sabadell, triatleta i també un apassionat del desert, que aquest any ha corregut als de Namíbia i al Death Valley californià; i Santi Pons, de Berga, triatleta actualment “enganxat” als Ironmans.

En aquest últim “Temps d’aventura” del mes de juliol també parlarem del nou llibre del periodista i escriptor Martí Gironell, que sota el títol de “Pla de vol” relaciona l’estructura i el funcionament d’una empresa familiar amb la d’un rècord mundial de caiguda lliure protagonitzat per més de 300 paracaigudistes. Un llibre escrit a sis mans, perquè a més de Gironell, també hi ha participat el paracaigudista i director general d’una empresa química, Josep Lagares; i el catedràtic Josep Tàpies, especialitzat en economia de l’empresa familiar.

Recordeu que “Temps d’aventura” aposta per la interactivitat més absoluta, amb la possibilitat de poder veure el programa on es vulgui, quan es vulgui i tants cops com es vulgui, a través de http://www.tempsdaventura.cat, que també estrena nou disseny. A més, el programa s’emet abans per Internet que per la televisió, una aposta que confirma el nostre espai com un dels més innovadors del panorama televisiu.

DIES D’EMISSIÓ A TELEVISIÓ:

El dijous 30 de juliol, a les 22.05, al 33
El diumenge 2 d’agost, a les 18.30, al 33

Superatletes

Superatletes


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: